19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kloštranska paleta organizira koloniju
K

Ne propustite

U prostorijama Općine Kloštar Podravski u srijedu je 31. srpnja održan radni sastanak na kojem su uz zamjenika župana Darka Sobotu i Ivana Golubića bili prisutni i načelnici Kloštra Podravskog, Kalinovca i Podravskih Sesveta kao i predstavnici Udruge „Kloštranska paleta” Mato Zeman i Mirko Horvat.

Okupljeni su razgovarali o organizacijskim detaljima velike jednodnevne likovne kolonije koja se u cilju obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti organizira u subotu 3. kolovoza. Kolonija će se održati na brijegu Vinogradec u vremenu od 9 do 15 sati uz sudjelovanje petnaestak slikara Udruge i ostale goste. Zamjenik Sobota je potvrdio pomoć Županije u organizaciji ove manifestacije te je potaknuo organizatore da nastave s ovakvim aktivnostima kako bi oplemenili kulturni život đurđevačke Podravine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×