Klub Alfa poziva žene na tribinu o ranom otkrivanju bolesti dojke

23:00h
0
Plakat

Klub poslovnih žena Alfa, poziva sve djevojke i žene na zanimljivu i edukativnu tribinu, pod nazivom Rano otkrivanje i dijagnostika bolesti dojke.

Tribina će biti održana u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Frankopanska ulica 3, pod vodstvom Marte Dombaj, u srijedu, 05. lipnja s početkom u 18:30 sati. Gosti tribine su dr. Goran Mihailović spec. radiolog, dr. Dragutin Šnajdar spec. Kirurg i Klub žena s bolestima raka dojke „Nada” – gđa Božica Šnajdar .

Rak dojke je prva, najučestalija i po broju smrtnosti najbrojnija bolest kod žena. Ipak, ako se na vrijeme primijeti i započne liječenje, izlječenje je 98-Klub postotno. Članice Kluba Alfa organiziranju ovu javnu tribinu sa svrhom prevencije i kako bi na ovaj najteži zdravstveni problem kod žena ukazale svim ženama, u cilju smanjenja još uvijek visokog udjela smrtnosti žena od te bolesti.

Cilj je razgovarati i upoznati ljude s metodama prevencije raka dojke, te kako bolest otkriti na vrijeme, jer u Hrvatskoj od te bolesti obolijeva godišnje oko 2400 žena, a 900 ih umire.

Pozivamo sve sugrađanke da dođu, informiraju se i pitaju sve što ih zanima.