Nove aktivnosti

Knjižnica Fran Galović priprema tjedan pun zanimljivosti za sve uzraste

11:30h
0
Foto: Knjižnica i čitaonica "Fran Galović"
Knjižnica Fran Galović // Foto: arhiva

U radionici s bakama saznat ćemo što se nekad kuhalo, zapisati omiljene recepte i ilustrirati kuharicu koja će biti dostupna u digitalnom obliku.

Knjižnica i čitaonica Fran Galović i u sljedećem tjednu priprema razne zanimljive aktivnosti za svoje korisnike.

U ponedjeljak 18.7.2016. od 17:30 do 18:30 sati u Dječjem će se odjelu održati redovita Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Voditeljica pričaonice, odgajateljica Marta Kečanović, čitat će priču Čarapojedac.

U utorak 19.7.2016. u 12:00 sati u Dječjem odjelu odvija se program Filmovi u podne gdje djeca sama mogu odabrati koju video projekciju žele gledati te s prijateljima uživati u odabranom filmu.

U srijedu 20.7.2016. u 09:30 sati na terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska održat će se kreativna radionica za djecu i odrasle pod nazivom „Bakina kuharica“. Radionica se održava u suradnji s Domom za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

U radionici s bakama saznat ćemo što se nekad kuhalo, zapisati omiljene recepte i ilustrirati kuharicu koja će biti dostupna u digitalnom obliku.

U petak 22.7.2016 u 10:00 sati na terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska održat će se program „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Tema o kojoj će se govoriti je „Kako preživjeti menopauzu?“. O ovoj će temi s prisutnima razgovarati Ivan Pavlović, dr. med. spec. gin. i Slavica Pirc, bacc. med. techn.