11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Knjižnica // Predstavljanje novog CD-a Natalije Imbrišak
K

Ne propustite

U srijedu, 11. rujna u 19 sati u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica (Stručno-znanstveni odjel) predstavit će se koprivničkoj publici novi CD Natalije Imbrišak s glazbom za orgulje iz perioda francuske romantike “César Franck i Charles-Marie Widor”.

Koprivnička orguljašica mr.art. Natalija Imbrišak prisutna je u glazbenom životu Koprivnice već više od dvadeset godina. Njezini solistički koncerti na orguljama crkve Sv. Nikole i Franjevačke crkve posljednjih su šesnaest godina postali tradicionalni i željno iščekivani glazbeni događaji u Koprivnici. Nakon što je 1990. godine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu diplomirala teorijske predmete, a 1994. i orgulje u razredima Žarka Dropulića i Marija Penzara, studirala je i na Kraljevskom konzervatoriju u Bruxellesu te poslijediplomski studij završila magisterijem u Zagrebu.

Od 1997. godine profesorica je orgulja u Glazbenoj školi u Varaždinu te stalni predavač u Šibenskoj ljetnoj orguljaškoj školi. Nastupala je u nizu europskih država, a aktivna je i kao orguljašica i dirigentica mješovitog pjevačkog zbora u crkvi sv. Nikole u Koprivnici.
Na drugom samostalnom solističkom CD-u “César Franck i Charles – Marie Widor” upoznaje nas s glazbom za orgulje iz perioda francuske romantike kroz bogatu paletu zvukova orgulja varaždinske katedrale.

Novi CD Natalije Imbrišak predstavit će muzikologinja dr.sci. Snježana Miklaušić – Ćeran, Vladimir Gotal, urednik i producent izdanja te Ariana Šandl, dipl. muzikolog.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×