18.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Knjižnica // U ponedjeljak prvi TEDxKoprivnicaLibrary događaj
K

Ne propustite

U ponedjeljak 12. kolovoza u 17 sati u Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica održat će se prvi TEDxKoprivnicaLibrary događaj. Organiziranjem tog događaja knjižnica se priključila globalnom projektu širenja vrijednih ideja.

Pod geslom „širenje vrijednih ideja” u svijetu djeluje TEDx (Technology, Entertainment, Design), neprofitna organizacija koja je u svojoj misiji navela da „širenjem vrijednih ideja” želi utjecati na promjenu stavova, života i u konačnici svijeta.

Za svaki TEDx događaj potrebno je zatražiti dopuštenje tj. licencu za održavanje od krovne organizacije. Budući da će se koprivnički TEDx održati u Knjižnici i čitaonici Fran Galović, odobrena je licenca za održavanje čak tri TEDx-a. Ovaj prvi će se održati u prostorima knjižnice i biti će manjeg obima i bez govornika. Namjena mu je zagrijati Koprivničance za „ideje vrijedne širenja” te će se prikazivati izabrani govori iz velike baze govora. Stoga iz Knjižnice pozivaju sve zainteresirane za vrijedne i inspirirajuće ideje da im se pridruže.

TEDx je započeo kao četverodnevna konferencija u Kaliforniji prije 26 godina, a do danas se razvio na globalnu razinu te raznim inicijativama podupire ideje koje mijenjaju svijet. Na TEDx konferencijama vodeći svjetski mislioci i praktičari u 18 minuta drže govor svog života. Govori su kasnije besplatno dostupni na internetskoj stranici TED.com.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×