17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koja će biti buduća Mršićeva funkcija?
K

Ne propustite

Hoće li Zvonimir Mršić, koprivnički gradonačelnik i član predsjedništva SDP-a, nakon izbora biti ministar regionalnog razvoja ili pak čelnik Podravke, Hrvatskih voda ili možda Hrvatske banke za obnovu i razvoj, kako je objavio Večernji list, nismo uspjeli doznati. Mršić, naime, ne želi uopće komentirati moguće pozicije na kojima bi se mogao naći nakon parlamentarnih izbora, no gotovo je sigurno da ni jedna od ovih pozicija nema veze s njim.

Ovdašnja javnost, naravno, špekulira koju će dužnost obnašati najuspješniji SDP-ov gradonačelnik i jedan od najaktivnijih i dokazanih saborskih zastupnika. Ostvare li se predizborne ankete te bude li Kukuriku koalicija u poziciji da vodi Hrvatsku u narednom razdoblju, pitanje je hoće li u Vladi – uz Zorana Milanovića, biti mjesta i za ambicioznog Mršića ili će Mršić za Hrvatsku raditi izvan njenih granica. Također, nije potvrdio ni hoće li u slučaju odlaska na novu dužnost, odstupiti s mjesta gradonačelnika, no rekao je da izvanrednih izbora u gradu neće biti jer bi to bilo bespotrebno trošenje novca. Gdje se Mršić vidi i što će u budućnosti raditi, obećao nam je reći nakon izbora, u nedjelju navečer, 4. prosinca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×