24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U GALERIJI MIJO KOVAČIĆ

Kolokvijem i kazališnom predstavom počeo Festival Krleže i Duga Rijeka, nastavlja se početkom sprnja
K

Tijekom vođene šetnje Koprivnicom naglasak će biti i otkrivanju različitih slojeva suradnje između Krleže i koprivničkog tiskara, nakladnika i knjižara Vinka Vošickog

Ne propustite

Kolokvijem u povodu 130. godišnjice Krležina rođenja, u Galeriji Mijo Kovačić u utorak je započeo 5. festival Krleža i Duga Rijeka.

Svoja izlaganja na kolokviju su iznijeli Silvio Ferrari i Silvio Ziliotto iz Italije, Ljiljana Avirović, Katarina Franjo, Željka Zdelar, Zvonko Kovač, Ivan Majić, Dražen Ernečić i Mario Kolar, uz moderiranje Marka Gregura.

Uime Grada Koprivnice, gostima i okupljenim sudionicima kolokvija dobrodošlicu je poželjela zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, uz koju je bio i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Iste večeri se u Galeriji „Mijo Kovačić“ održala kazališna predstava „Sjetite me se 2022.“, nastala prema Krležinu tekstu u izvedbi Gorana Matovića, a festival se nastavlja 4. srpnja, kada će vlakom iz Zagreba u Koprivnicu doći sudionici zagrebačkog Festivala Miroslav Krleža te obići Krležine koprivničke lokalitete.

Tijekom vođene šetnje Koprivnicom naglasak će biti i otkrivanju različitih slojeva suradnje između Krleže i koprivničkog tiskara, nakladnika i knjižara Vinka Vošickog.

Cijeli program festivala možete pogledati OVDJE.

Festival Krleža
Foto: Grad Koprivnica
Festival Krleža
Foto: Grad Koprivnica
Festival Krleža
Foto: Grad Koprivnica
Festival Krleža
Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ulica Braće Radić

Je li ovo najopasnija ulica u Koprivnici? Stanari: Rotor na Zagrebačkoj je otvoren, a kamioni i dalje jure, jedva možemo iz dvorišta

Koprivnička Ulica braće Radić, točnije dio od rotora kod bolnice do mosta preko potoka Koprivnice kod Ulice Brežanec, prometnula...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×