11.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Siso-napad
K

Ne propustite

Siso-napad!

I tako je moja poznanica nakon tri votke previše jednostavno naslonila svoje glomazno tijelo i još glomaznije sise na rame mog dragog praveći se da treba dohvatiti svoju čašu. Imala sam filing da te sise gnječe rame mog muškarca satima iako je sve skupa trajalo minutu ili dvije. Dovoljno da pozelenim. Ne od celera iz koktela već od ljubomore! Stavljanje bilo kojeg dijela tijela drugom muškarcu na leđa očiti je poziv na seks ili ???

Scena se desila u jednom klubu u opuštenoj atmosferi u kojoj su svi akteri bili prisutni; moj dragi, njezin dragi, prijatelji i poznanici. Ipak to ne isključuje da je cijela epizoda bila prilično neugodna jer je i njen muškarac skužio da se grudnjak njegove najdraže žestoko riba o ruku nepoznatog muškarca. Neznam kome je bilo neugodnije – nama koji smo gledali ili tipu koji je propitivao da li je s pravom ženom ili ne. Na kraju nikome nije bilo jasno što je bio cilj epizode? Napraviti nekoga ljubomornim nije teško. Dovoljno je da pokazujete žestoki interes za suprotni spol i sigurno je da će vam partner pozeleniti. No čemu ljubomora uopće služi? Neki puta, ali zaista rijetko možete je iskoristiti da isprovocirate partnera i dobijete ekstra pažnju. Rijetko, u ovom kontekstu znači možda jednom godišnje, a ne svaki puta kad ste na zajedničkim proslavama.

Ljubomora u normalnim okvirima samo pokazuje da ne želimo dijeliti tijelo, vrijeme i emocije partnera s drugima i u zdravim okvirima nije nimalo opasna. Opasno je izazivati je svjesno ili ju poticati dok ne postane posesivnost. Posesivnost je potreba da se druga osoba sasvim kontrolira jer će ziher »otići« i vjerujte mi – zahtjeva ozbiljno liječenje i stručnog psihologa. Meni ipak za epizodu »ribanja sisa« nije bio potreban psiholog. Bilo je dovoljno i skromno iskustvo u rješavanju društvenih zavrzlama. Nakon što sam full pozelenila, ispila dva puta po dva deci crnog na eks i  duboko izdahnula – mladoj sam dami predložila seks u četvoro kad joj se moj muškarac već toliko sviđa. Mislim – ruku na srce i njen nije za hititi!

I gle – prvo me pijano pogledala, a onda je prošaptala: »Joj , nismo ti mi za takve stvari!« A MI JESMO – NASTAVILA SAM ZAJEBAN…..  Gle ti frajerice – kad je hitanje cica trebalo dovesti do konkretne akcije, malo smo si stisnuli guzu. To samo dokazuje da ljubomora nije baš uvijek dobar način da »produbite« odnos. Ne treba je se bojati, ali morate točno znati što s njom! Makar i uz pomoć vina 🙂

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×