Kombinirani Slaven Belupo II izgubio u Velikoj Gorici

20:14h
0
Marin Jakšinić na jednoj ranijoj utakmici s Goricom

Kombinirana momčad Slavena Belupa II, sa svega trojicom igrača koji su imali manju minutažu u susretu sa Splitom (Poljak, Čanađija, Mamić), odigrao je u utorak prijateljski susret u Velikog Gorici. Drugoligaš Gorica je pobijedilo ss 1:0 (0:0) kaznenim udarcem s 11 metara.

Momčad Slavena Belupa II, u kojoj su igrali i igrači na posudbi u NK Koprivnici i juniori, imala je više od igre, ali igrači nisu realizirali nekoliko prigoda. Stručno vodstvo smatra da dosuđeni jedanaesterac nije postojao, ali je tako Gorica s tim jedinim golom Menzila u 46. minuti pobijedila.

Koprivničancima je utakmica dobro došla da se isprobaju pričuve, a treneri Pavo Crnac i Branko Bali rekli su da su dosta zadovoljni igrom, ali da dečki nisu iskoristili prilike koje su imali i onda je uslijedio poraz.

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA

GORICA – SLAVEN BELUPO II 1:0 (0:0)

VELIKA GORICA – Stadion Gorica. Sudac: Jurica Mihalj (Velika Gorica).

GORICA: Koprić, Gegić, Sabljak, Menzil, Tomić, Crnov, Škorić, Seferović, Čunčić, Pek, Jankulica; još su igrali Marić, Morina, Ražov, Bičanić, Koljević, Radoš, Žolan, Mihalj. TRENER: Damir Petravić.

SLAVEN BELUPO II: Pelin, Purić, Šestak, Bubnjić, Mamić, Šomoci, Jakšinić, Gregurina, Poljak, Jambrušić, Havojić; još su igrali Zdelar, Picig, Drvarić, Pašalija, Čanađija, Grabar. TRENER: Pavo Crnac.

STRIJELAC: 1:0 Menzil (46′, 11 m).

čitam...