10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pomoć

Komunalac posudio svoj kamion za prikupljanje otpada kolegama u Sisku
K

Kamion je u Sisak sigurno dovezao 'domaći' iskusni vozač Gordan Štimec koji je zaposlenicima tvrtke Gospodarenje otpadom Sisak objasnio način rada i predao im vozilo.

Ne propustite

Da se u vrijeme velikih nedaća može na razne načine pomoći dokaz je i dobra suradnja koprivničkog Komunalca s tvrtkom Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. koja je u petak zamolila za pomoć, odnosno posudbu jednog kamiona za prikupljanje miješanog i odvojeno prikupljenog otpada zbog povećanog posla na raščišćavanju posljedica potresa koji je, između ostalog zadesio i Sisak.

GKP Komunalac Koprivnica odmah je reagirao na molbu te je već u subotu ujutro kamion bio u Sisku, gdje će ga tamošnji kolege korisiti sljedećih tjedan dana. Kamion je u Sisak sigurno dovezao ‘domaći’ iskusni vozač Gordan Štimec koji je zaposlenicima tvrtke Gospodarenje otpadom Sisak objasnio način rada i predao im vozilo. Mateo Lončar, voditelj tehnologije gospodarenja otpadom ove sisačke tvrtke, zahvalio je na velikoj pomoći jer intenzivno rade na saniranju posljedica potresa.

Komunalac je u suradnji s Gradom Koprivnicom i Koprivničkim vodama izdvojio 200.000 kuna sredstava za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji, a pomaganje nastradalom području nastavit će se i dalje, prema potrebama i mogućnostima jer jedino se zajedničkim snagama može ostvariti napredak i generacijama dolaze ostaviti bolju, svjetliju i zeleniju budućnost.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravljanje mjesnim grobljima

NOVOST Naša općina aplikacijom omogućuje pretragu grobnih mjesta i pokojnika

Općina Molve implementirala je novi sustav upravljanja mjesnim grobljima u naselju Molve i Repaš. Radi se o besplatnoj pretrazi grobnih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×