11.7 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
173 tisuće kuna

Komunalčevi kamioni odsad će prikupljati smeće i po Peterancu, Općina je kupila poslovni udjel Društva
K

Peteranec se tako pridružio Drnju, Đelekovcu, Koprivničkim Bregima, Legradu, Novigradu Podravskom, Sokolovcu i Koprivničkom Ivancu

Ne propustite

Poslovni udjel u GKP Komunalac dosad su imale općine Drnje, Đelekovec, Koprivnički Bregi, Legrad, Novigrad Podravski, Sokolovac  i Općina Koprivnički Ivanec, a njima se početkom ovog tjedna pridružio i Peteranec. Odluku su na sjednici održanoj u ponedjeljak potvrdili koprivnički gradski vijećnici.

Naime, Općina Peteranec dostavila je 15. ožujka ponudu za kupnju jednog udjela u GKP Komunalac nominalnog iznosa 173.100,00 kuna, a sve u cilju zajedničke provedbe mjera gospodarenja otpadom i organiziranja kvalitetnog, postojanog i ekonomski učinkovitog načina gospodarenja otpadom. To, pak, znači da će komunalčevi kamioni od sada prikupljati smeće i na području općine Peteranec, što do sada nije bio slučaj.

U skladu s odlukom o prodaji poslovnih udjela i ulaskom nove općine u vlasničku strukturu Društva, donijeta je i Odluka o izmjenama Odluke o osnivanju Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac, promijenjen je Društveni ugovor te izmijenjena Odluka o zajedničkoj provedbi mjera gospodarenja otpadom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajmo plavi!

FOTO Sunce privuklo brojne navijače, pogledajte tko je došao bodriti Slaven protiv Hajduka

Utakmice protiv Hajduka uvijek su rado posjećene na Apašu. Ništa drukčije nije bilo ni danas, a sunčano vrijeme dodatno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×