Konačno počinju radovi na Kozarnjaku

21:50h
0
Mišel Jakšić s građanima Starigrada // Foto: Koprivnica.hr

Zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić obišao je područje Mjesnog odbora Starigrad i tamošnje ulice Teofila Hana, Galovićev breg i Koprivničku.


Nakon razgovora sa stanovnicima izvijestio je:

– Ono što je dogovoreno s obzirom da nam se događa sve više da ljudi sele u rubne dijelove grada, znači traže infrastrukturu, traže sve ono što omogućavamo ljudima u užem centru grada. Naravno da smo dogovorili da ćemo u skladu s mogućnostima i pomoći, dogovorili smo već sad neke konkretne stvari, naime dijelove javne rasvjete sa Starogradske ulice ćemo preseliti na Galovićev Breg, tako da i oni dobiju javne stupove i adekvatnu javnu rasvjetu. Isto tako su dogovarane razne mogućnosti za razvoj komunalne infrastrukture u tim dijelovima Mjesnog odbora Starigrad.’Dogradonačelnik Jakšić iskoristio je priliku najaviti i uređenje Ulice Kozarnjak, koje će početi u utorak.

Dionica je dugačka 475 metara, rekonstruirat će se i vodovodna mreža, mijenjat će se i određeni vodovodni i kanalizacijski priključci, te će se vršiti i dopuna plinskih priključaka.

Cijena posla u Kozarnjaku, sa zamnjenom svih komunalnih vodova i izgradnjom prometnice u širini 4,7 metara bit će oko milijun i 100 tisuća kuna. Radove će izvoditi domaći Koming.

Izvor: Radio Drava

čitam...