20.7 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kruna proslave dana županije

FOTO Koncert ‘Od Županije samo najbolje’ napunio Domoljub do posljednjeg mjesta, Nada Šešić: Zahvaljujem svima na ljubavi i trudu koji ulažu u promociju naše kulturne baštine
F

Spomenimo i to da je u sklopu koncerta održana i izložba likovnih radova koji su sudjelovali na 33. Susretu likovnih stvaralaca Hrvatske.

Ne propustite

U prepunoj koprivničkoj dvorani Domoljub održan je svečani koncert Od Županije samo najbolje’. Riječ je o velikom koncertu koji je Županija svojim građanima poklonila, a u sklopu bogate proslave 25. obljetnice Koprivničko-križevačke županije.

Svojim nastupima prisutne su počastili kulturni amateri s područja Podravine i prigorja, koji kroz svoje talente i kreativnost njeguju te čuvaju kulturnu baštinu.

– Kulturni amaterizam zauzima značajno mjesto na našoj kulturnoj sceni te trebamo podržati njegov razvoj u kvalitativnom i kvantitativnom smislu. Zahvaljujem svima na ljubavi i trudu koji ulažu u promociju naše kulturne  baštine te im želim mnogo radosti u zajedničkom stvaranju i druženju – kazala je Nada Šešić, predsjednica županijske Zajednice kulturno-umjetničkih udruga

Tom je prilikom podravko-prigorski župan Darko Koren istaknuo kako članovi amaterskih kulturnih udruga svake godine na najljepši mogući način doprinesu proslavi Dana Županije.

Nada Šešić // Foto: KCKŽŽ

– Zahvaljujem vam na neumornom njegovanju tradicijskih vrijednosti prostora Podravine i Prigorja, a posebno na prenošenju tih znanja na mlađe generacija što je jedina garancija očuvanja našeg nacionalnog identiteta. Bogati smo kulturom i tradicijom i više nego što smo sami svjesni, a u tome veliku ulogu imate upravi vi – istaknuo je župan Koren.

Darko Koren // Foto: KCKŽŽ

Spomenimo i to da je u sklopu koncerta održana i izložba likovnih radova koji su sudjelovali na 33. Susretu likovnih stvaralaca Hrvatske.

Koncertu su prisustvovali i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnici županijskih upravnih tijela, članovi kulturnih udruga i društava, kao i brojni građani.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×