4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Konjički sport // Jahači Galop teama na turniru u Zagrebu
K

Ne propustite

Prošlog je vikenda na Zagrebačkom hipodromu održano 3. kolo Croatia-cupa i 3. kolo Karoca GP serije u preponskom jahanju.

Prvog natjecateljskog dana koprivnički Galop team predstavljali su Ema Kolarek na Feudu i Tomislav Kavur na Feudu i Conquest of paradiseu. Ema i njen Feud su u utakmici idealno vrijeme na visini 0,80 cm završili parkur bez kaznenih bodova i plasirali se na 4. mjesto.

Drugog natjecateljskog dana Tomislav Kavur je nastupio s petogodišnjim Darlingtonom na utakmici ex aequo visine jedan metar, a budući da nisu imali kaznenih bodova, podijelili su prvo mjesto s drugim natjecateljima istog rezultata.

Istovremeno je predstavnica Galop teama u Njemačkoj Anja Kanješić na preponskom turniru u Baiershofenu zauzela drugo mjesto s ocjenom 7,6.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

FOTO Čitateljici netko udario automobil i pobjegao: “Voziš dijete u školu i nađeš razbijen auto”

Neugodno iskustvo imala je naša čitateljica jučer pokraj koprivničkog Domoljuba, a ishod svega je šteta na automobilu. Kako nam je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×