13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Konstituirana sva Vijeća mjesnih odbora
K

Ne propustite

18 dana prije isteka propisanog roka, konstituirana su sva Vijeća mjesnih odbora. Tako su u  ponedjeljak održane konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora Brežanec, Centar, Dubovec, Lenišće i Taraščice na kojima su izabrane slijedeće osobe.

 

 

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Brežanec izabran je Vladimir Grošanić, a za potpredsjednicu Tatjana Kvaternik, kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Centar izabrana je Marija Mraz, kandidatkinja sa zajedničke kandidacijske liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika, dok potpredsjednik nije izabran.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Dubovec izabran je Tomislav Babić, a za potpredsjednicu Petra Rožmarić, kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Lenišće izabrana je Radmila Kovačević, a za potpredsjednika Stjepan Bodor, kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Taraščice izabrana je Marina Andrilović, a za potpredsjednika Goran Sačer, kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika.

Dan kasnije konstituirana su i Vijeća mjesnih odbora Miklinovec, Herešin, Štaglinec i Vinica na kojima su izabrane sljedeće osobe.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Miklinovec izabrana je Andreja Popijač, a za potpredsjednika Dejan Mihalec, kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Herešin izabran je Ivan Hlevnjak, a za potpredsjednicu Štefanija Delimar, kandidati sa zajedničke kandidacijske liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Štaglinec izabran je Tomislav Golubić, a za potpredsjednika Mirko Jagušić, kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Vinica izabran je Dragutin Jeđud, kandidat sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika, dok će se potpredsjednik izabrati na prvoj idućoj sjednici Vijeća mjesnog odbora.

Zadnji mjesni odbor koji je konstituiran je onaj u Banovcu, gdje je za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Banovec izabran Đuro Jendrijev, a za potpredsjednicu Tanja Vlahović, kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke –liberalni demokrati i Hrvatske stranke umirovljenika.

U ime gradonačelnika Grada Koprivnice na svim konstituirajućim sjednicama  bio je nazočan zamjenik gradonačelnika Dražen Pros, koji je zaželio svima uspješan i konstruktivan rad za dobrobit svih građana mjesnog odbora. Isto tako, upoznao je izabrane članove sa pravima ali i obavezama koje imaju te ih pozvao da u što kraćem roku utvrde prioritete i planove za iduću proračunsku godinu i projekcije proračuna za naredne godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prevrtljivi travanj

Meteorolozi šokirali, stiže veliko zahlađenje i da, dobro ste pročitali – čak i snijeg!

"Do ponedjeljka stabilno, većinom sunčano i za doba godine iznimno toplo, uz jačanje južine. Zatim velika promjena - zahladnjenje,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×