11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Konstituirano Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Koprivnici
K

Ne propustite

Sa ciljem unapređivanja, očuvanja i zaštite položaja nacionalnih manjina u društvu, pripadnici nacionalnih manjina biraju svoje predstavnike radi sudjelovanja u javnom životu i upravljanju lokalnim poslovima putem Vijeća i predstavnika nacionalnih manjina.

Na izborima održanim 31. svibnja 2015.godine izabrano je 15 članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Koprivnici na mandat od 4 godine, a u utorak 7. srpnja 2015.godine u nazočnosti većine članova Vijeća te gradonačelnice Vesne Želježnjak, zamjenika gradonačelnice Mišel Jakšića i pročelnice Dubravke Kardaš održana je konstituirajuća sjednica Vijeća srpske nacionalne manjine.

Konstituirajuću sjednicu je otvorila gradonačelnica Vesna Želježnjak, čestitala svima na izboru te zaželjela puno uspjeha u daljnjem radu, a sjednicu je do izbora predsjednika Vijeća vodila Milka Janković.

Na sjednici je za predsjednika Vijeća srpske nacionalne manjine jednoglasno izabran Nenad Prijić, a za zamjenika predsjednika Predrag Marković.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×