23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koordinacija Klubova članova Županijske skupštine
K

Ne propustite

Na poziv predsjednika Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Damira Felaka, u srijedu, 19. studenoga sazvana je Koordinacija Klubova članova Županijske skupštine. Na Koordinaciji je dogovoren datum održavanja 12. Županijske skupštine te je usvojen dnevni red.

Uz predsjednika Županijske skupštine, na Koordinaciji su sudjelovali i župan Darko Koren, potpredsjednik Skupštine Marinko Bagarić, predsjednici Klubova članova Županijske skupštine Verica Rupčić, Tomislav Babić i Mijo Bardek, član Skupštine Željko Lacković te pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine, župana i opće poslove Marina Horvat Pavlic.

Dogovoreno je da će se sljedeća Županijska skupština održati u srijedu, 26. studenoga u Gradskoj vijećnici u Koprivnici s početkom u 16,00 sati.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pri sv. duhu

Obilježava se Tjedan upoznavanja groblja, Komunalac je pripremio nove spremnike kako bi ono bilo još urednije

Koprivničko groblje Pri Sv. Duhu kojim upravlja Komunalac, kao član udruženja ASCE (europskog udruženja značajnih povijesnih groblja) i ove...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×