17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kopić: Ako igrač nema sređen život i nije sportaš, onda nema nikakvu šansu biti nogometaš
K

Ne propustite

Novi trener Slavena Belupa Željko Kopić novinarima je najavio da će živjeti u Koprivnici. Neće, dakle, nakon svakog treninga sjesti u auto i ”pravac Zagreb”.

– Sa svojim suradnicima dat ću apsolutni maksimum, a maksimum ne možeš dati ako si stalno na putu i ako ti je glava van balansa. Znači, ja prvi moram biti stabilan, ja moram živjeti za ovaj klub da bih mogao to prenijeti na igrače. Ako mi svi nismo sposobni i spremni dati se sto posto za Slaven Belupo, onda nemamo nikakve šanse, jer liga je izuzetno teška – rekao je Kopić.

Naravno, obiteljske obveze neće zanemariti.

– Sigurno da ću otići koji put doma jer imam osmogodišnjeg sina koji ide u školu, to neću zanemariti jer mi je obitelj uvijek bila na prvom mjestu, ali sam svojim cijelim bićem u Slavenu Belupu.

Željko Kopić najavio je da će živjeti u Koprivnici // Foto: Koprivnica.netOtkrio je i koliko mu je važna disciplina na terenu i izvan njega.

– Imate one krugove. Prvi krug vam je život. Znači, osoba mora prvo srediti svoj život. Nakon toga mora biti sportaš, a tek treće mora biti nogometaš. Ako onda prva dva kruga nisu posložena, znači njegov život i njegov sportski dio, bez obzira bavi li se golfom, plivanjem ili nogometom, on nema apsolutno nikakvu šansu. I ja ću to svakom od njih objasniti. Isto tako, oni ako uzmu i podvuku crtu na veliki broj talentiranih igrača koji su zbog tih stvari propali i nisu napravili ništa, ako ne mogu taj dio posložiti u svojoj glavi, onda prvenstveno oni imaju problem. Od svakog igrača želim da bude maksimalno stabilan i korektan, da izvršava svoje obaveze.

Je li Željko Kopić strog trener?

– Što se tiče strogoće, volim postaviti jasan zahtjev, i u tom dijelu sam strog jer ekipa koja ne može funkcionirati, koja nema kvalitetnu interakciju 11 igrača na terenu, koja ne funkcionira kao momčad, ona nije izbalansirana i ne može napraviti rezultat. I u tom dijelu ću apsolutno tražiti maksimum.

Kako gleda na kockanje, noćne izlaske i slične stvari kakvih je znalo ranije biti kad su u pitanju bili pojedini Slavenovi igrači?

– Što se tiče ovog dijela prema van, mi tu možemo kontrolirati koliko god hoćemo, ako netko ima taj problem, ali čuo sam da je ova svlačionica dosta karakterna. Možda se uvjerim u suprotno, vidjet ćemo s vremenom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×