17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pametan grad

Koprivnica dobila inovativne kante za smeće
K

Ne propustite

Nabavljena su dva spremnika u vrijednosti 67.500 kuna bez PDV-a.

Centar Koprivnice danas, u četvrtak, dobio je inovativne spremnike za zbrinjavanje javnog otpada Bigbelly i Bigbelly Smart.

“Nabavkom ovog inovativnog sustava za zbrinjavanje otpada, Koprivnica se još jednom pokazala kao prvak održivog razvoja u Hrvatskoj. Ovime se našla na karti zajedno s 47 drugih gradova širom svijeta u koju ulaze svjetski gradovi poput New Yorka, Philadelphie i Bostona.”, priopćili su iz koprivničkog Komunalca.

Nabavljena su dva spremnika u vrijednosti 67.500 kuna bez PDV-a.

Bigbelly je spremnik za zbrinjavanje javnog otpada, radi na solarni pogon s kompaktorom za stješnjavanje otpada i šalje signal o popunjenosti spremnika. Kapacitet spremnika je od 600 do 800 litara za miješani otpad, odnosno, ima kapacitet od oko 25 malih klasičnih košarica za javni otpad).

Smartbelly je spremnik za zbrinjavanje javnog otpada, radi na solarni pogon te ima apacitet od 190 litara. Koristi se za recikliranje stakla, papira, plastike, bio otpada i konzervi na javnim površinama i dodatak je Bigbelly spremniku.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×