Košarka, A2 liga

Koprivnica na kraju jesenskog dijela poražena u Vrbovcu

13:24h
0
Košarkaši Koprivnice // Foto: KK Koprivnica
Košarkaši Koprivnice // Foto: KK Koprivnica

Koprivnički košarkaši odigrali su vrlo dobru utakmicu protiv favorita Petra Zrinskog, no u posljednjih pet minuta zbog manjka koncentracije izgubili su susret u kojem su se i više nego ravnopravno nosili s objektivno jačom ekipom.

Koprivnica je u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva košarklaške A2 lige poražena na gostovanju u Vrbovcu od ekipe Petra Zrinskog rezultatom 74:60. S obzirom da je domaća ekipa imala problema na vanjskim pozicijama, Koprivnica predvođena Antolićem brzim protunapadima držala je utakmicu neizvjesnom do samog kraja, no nažalost nisu uspjeli izvući pozitivan rezultat.

U redovima Koprivnice istaknuli su se Jakupić koji je ubacio 18 te Antolić sa 17 koševa. Trener Izet Čaldarević istaknuo je kako su za razliku od prošlih utakmica svi košarkaši Koprivnice u obrambenom dijelu odlično odradili svoj posao.

Mladi koprivnički košarkaši uzrasta M12 odigrali su pak utakmicu drugog kola lige u kojoj su pobijedili križevački Radnik na gostovanju rezultatom 22:68. Najbolji je u redovima Koprivnice bio M. Imbriovčan s 28 postignutih koševa dok se kod domaćina istaknuo Ban.

čitam...
Loading...