25.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Doza nadahnuća

Ovo je Koprivnica, nije New York, no ipak pišem o seksu
O

Za ženu što manje muškaraca s kojima je bila, a za muškarce što veći broj žena. Pa onda ono mlađe je slađe, danas je popularnije nego ikad. Ako vas 'bari' mlađi muškarac osjećate se vrijedno, poželjno, seksi, lijepo i prijateljice su vam zavidne ili ponosne na vas, ovisi kakve prijateljice imate.

Ne propustite

Piši o seksu, piši o seksu, dobro, prema mogućnostima, ipak je ovo Koprivnica, nije New York, mole me prijatelji. Živimo u zemlji gdje je seks samo čin ljubavi između muškarca i žene sa ciljem proširenja obitelji, odnosno rađanja djece. Svi drugi oblici gotovo i da ne postoje jer mi smo u velikoj mjeri katolička zemlja. Tako da, drage moje, ne znam o čemu pričate, kakav seks!? Javno ne govorimo o njemu jer nas to sablažnjava.

S druge strane, seks prodaje proizvod, seksi skandali najbolja su reklama i na njima se može zaraditi puno novca. U svakodnevnim razgovorima, bilo žena, bilo muškaraca ova je tema sveprisutna jer uvijek je dobro pogledati dobre sise, dobro dupe ili lijepe noge. Muškarce moraš pogledati sprijeda i straga.

U svemu, pa tako i u seksu, opet nas određuju brojevi. Za ženu što manje muškaraca s kojima je bila, a za muškarce što veći broj žena. Pa onda ono mlađe je slađe, danas je popularnije nego ikad. Ako vas ‘bari’ mlađi muškarac osjećate se vrijedno, poželjno, seksi, lijepo i prijateljice su vam zavidne ili ponosne na vas, ovisi kakve prijateljice imate. Ako ste muškarac i uspijete biti sa djevojkom dvadeset, dvadeset pet godina mlađom, pa gdje vam je kraj, a ako ste Mick Jager onda i pedeset i nešto… I vama su prijatelji zavidni i ako ste im rekli o kojoj djevojci je riječ pa će onda i sami ići provjeriti kakvi su njihovi izgledi. No muškarci su lojalni – oni sebi nisu tako velika konkurencija, barem kad je riječ o seksu ili seksu za jednu noć, dok većina žena teško podnosi konkurenciju. Uglavnom, seks sa mlađima tome i služi, da si dokažete da ste još pravi komadi. Naravno, svaka čast lijepim i skladnim vezama neovisno o godinama, ali ovdje je riječ o seksu.

 Seks radi seksa, kao razbibriga mislim da je u većini slučajeva trivijalan i oprostite na izrazu, svodi se na ono opa cupa gotovo je. Najbolje od samog seksa, bez uplitanja drugih emocija, možete dobiti od seksa za jednu noć, kad se rodi kemija i kada ima početnog zanosa i strasti i kad je ono nešto u zraku. No sve te priče o seksu, o slobodnim odnosima, o ljubavnicima, ustvari je potraga za ljubavlju, za pažnjom, za ispunjenošću unutar sebe samih.

Kao i za sve u životu i za dobar seks, osnova je ljubav prema sebi, ono koliko se poštujete i cijenite koliko imate samopouzdanja, koliko se poznajete i slobodni ste u potpunosti se otvoriti i izraziti. Seksualna energija je životna pokretačka energija i osnovna energija u čovjeku i zato vodite ljubav, a ne rat.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana dodjela

Majstorski ispit položio 51 obrtnik, ravnateljica Kovačić: Pratite trendove, rastite, promovirajte svoje obrte

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije danas je 51 kandidat dobio svoju majstorsku diplomu na svečanoj dodjeli. Majstorski ispit uspješno je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×