17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnica obnovila park u Vukovaru
K

Ne propustite

Krajem prošlog tjedna, koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić posjetio je Vukovar. Tamo je zajedno sa izaslanstvom Primorsko-goranske županije posjetio Memorijalno groblje žrtava iz domovinskog rata grada Vukovara, a nakon toga prisustvovao je otvorenju parka i fontane.

Fontana u središtu parka simbolično je otvorena bacanjem novčića u nju, a prisutnima su se obratili Željko Sabo, gradonačelnik Vukovara, Zvonimir Mršić i Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije. Zajednički su posadili i drveće u parku kao simbol prijateljstva.

 

Uvažavajući ono što je nakon rata ostalo sačuvano, revitalizaciju i uređenje parka osmislile su arhitektice krajolika koprivničkog Komunalca, a Grad je financirao i sve sadnice te urbanu opremu u vrijednosti nešto većoj od sto tisuća kuna, dok je fontanu poklonila Primorsko-goranska županija.

Gradonačelnik Mršić je istaknuo da je ovaj grad pomogao obnovu parka u Borovu naselju za one svoje građane koji su tijekom desetak ratnih godina svoj vukovarski dom silom prilika zamijenili koprivničkim.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Budite oprezni

Ovo su tri znaka na vašem tijelu koja mogu ukazivati na visok kolesterol, prepoznajte ih na vrijeme

Praćenje razine kolesterola može biti jednostavan način za procjenu jedete li pravilno ili imate li dovoljno tjelesne aktivnosti. Ipak,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×