16.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BESPLATNO

Koprivnica pripremila igraonicu za djecu koja imaju problema s pažnjom, prijave su u tijeku
K

Kroz program je dosad prošlo 78 korisnika kroz 1824 održana tretmana.

Ne propustite

U Domu mladih već se nepunih pet godina provodi program Play Attention sustava učenja. Riječ je o sveobuhvatnom sustavu za uvježbavanje održavanja pažnje nastao kombiniranjem skeniranja moždanih impulsa, kognitivnih vježbi i tehnika oblikovanja ponašanja. Program sada traži nove polaznike.

Play Attention predstavlja djelotvornu metodu i sustav učenja baziran na neurofeedback tehnologiji za poboljšanje koncentracije kod svih pojedinaca, a naročito kod djece i odraslih s ADHD-om (može se koristiti za djecu od 5 i pol godina dok gornja dobna granica nije ograničena). Primjenom ove metode dolazi do povećanog uspjeha u školi i na radnom mjestu, povećanog samopoštovanja te većeg zadovoljstva životom.

Pozitivni pomaci primijećeni su i kod djece s teškoćama iz autističnog spektra (roditelji primjećuju da djeca nakon određenog broja tretmana traže aktivnosti koje dotad nisu), te kod starijih osoba koje boluju od Alzheimera ili demencije (progresija bolesti je usporena).

Tretmani su besplatni za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi s područja grada Koprivnice dok se za sve ostale korisnike naplaćuje 50,00 kn po dolasku. Tretmane provode licencirani treneri Play attention sustava, a kroz program je prošlo već 78 osnovnoškolaca.

Prijave su otvorene putem elektroničke pošte dom.mladih@komunalac-kc.hr, gdje je dovoljno poslati svoje podatke i kontakt telefon te željeni termin nakon kojeg će vas kontaktirati licencirani trener i dogovoriti sve detalje.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×