9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROŠIRENJE ČLANSTVA

Koprivnica se priključila LAG-u Izvor, lokalni OPG-ovci imat će na raspolaganju bespovratna europska sredstva
K

Misija i ciljevi LAG Izvora u potpunoj su sinergiji sa razvojem Grada Koprivnice i mogu doprinijeti bržem i jednostavnijem ostvarenju ciljeva. 

Ne propustite

Grad Koprivnica priključio se Lokalnoj akcijskoj grupi Izvor te tako postao deveti član ove zajednice koja je do sada okupljala dva grada i šest općina. Uz Koprivnicu, u ovom se udruženju još nalaze gradovi Ludbreg gdje je i središte LAG-a te Varaždinske toplice. Od općina u grupu je uključena susjedna nam općina Rasinja, Mali Bukovec, Veliki Bukovec, Sveti Đurđ, Martijanec i Trnovec Bartolovečki.

Priključenjem LAG-u Izvor svi koprivnički OPG-ovci dobit će pristup bespovratnim EU sredstvima u novom proračunskom razdoblju od 2021.-2027. godine.

Cilj ovog lokalnog udruženja je podizanje kvalitete poljoprivredne proizvodnje u svrhu povećanja konkurentnosti na tržištu, podizanje ekološke svijesti stanovništva i unapređenje brige za ekosustave te povećanje upotrebe obnovljivih izvora energije. Unapređenje kvalitete života te povezivanje javnog, civilnog i poslovnog sektora u svrhu dogovaranja i provedbe razvojne strategije te drugih razvojnih dokumenata i mjera.

Misija i ciljevi LAG Izvora u potpunoj su sinergiji sa razvojem Grada Koprivnice i mogu doprinijeti bržem i jednostavnijem ostvarenju ciljeva, navedeno je u odluci o pristupanju Grada Koprivnice članstvu Lokalne akcijske grupe „Izvor“ koju su potvrdili koprivnički gradski vijećnici.

Godišnja članarina u LAG-u iznosi 30 tisuća kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×