7.9 C
Koprivnica
Srijeda, 24. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u društvu 22 kandidata

Koprivnica u užem krugu za dodjelu nagrade za europsku prijestolnicu uključenosti i raznolikosti
K

Konačni pobjednici objavit će se u Bruxellesu na svečanosti dodjele nagrada 28. travnja

Ne propustite

Istaknuvši se među 82 prijave grad Koprivnica dospio je u uži krug od 22 kandidata u pokušaju osvajanja prve ikad nagrade za europske prijestolnice uključenosti i raznolikosti.

Od velikog broj prijava pristiglih na natječaj, Koprivnica je bila među onim gradovima koji su dokazali visoku razinu odgovornosti u promicanju i podupiranju uključenosti i raznolikosti u svojim lokalnim zajednicama.

Dvadeset i dva kandidata koja su ušla u uži krug proći će ocjenjivački sud kako bi osvojila jednu od devet nagrada u tri kategorije: jedinice lokalne samouprave s više od 50 000 stanovnika, jedinice lokalne samouprave s manje od 50 000 stanovnika i jedinice lokalne samouprave u kojima se potiče uključenost Roma.

Konačni pobjednici objavit će se u Bruxellesu na svečanosti dodjele nagrada 28. travnja, čiji je domaćin povjerenica za ravnopravnost Helena Dalli.

Nagrada za europske prijestolnice uključenosti i raznolikosti dopuna je Europskom mjesecu raznolikosti koji se održava svake godine i kojim se podiže svijest o važnosti raznolikosti i uključenosti na radnom mjestu i u našim društvima. Svečanost otvorenja Europskog mjeseca raznolikosti održat će se 29. travnja 2022., dan nakon svečanosti dodjele nagrada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×