15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u izradi je

Koprivnica uskoro dobiva novi web portal, doznajemo detalje, a iznenadit će vas tko će ga puniti i uređivati
K

Bit će u potpunosti posvećen kulturi, a uređivat će ga zaposlenici gradske uprave, jer portal pokreće Grad Koprivnica

Ne propustite

Gledajući veličinu grada, odnosno broj stanovnika, a Koprivnica ih ima nešto manje od 30.000, podravska metropola može se pohvaliti zavidnim brojem medijskih kuća. Štoviše, po broju stanovnika i usporedbi pisanih, tiskanih medija i radio postaja, Koprivnica je u samom hrvatskom vrhu, a taj broj portala uskoro će se još povećati. I to, ni manje ni više, nego zahvaljujući upravo Gradu Koprivnici.

Naime, gradski čelnici odlučili su izraditi kulturnu web stranicu Grada Koprivnice, koju će puniti zaposlenici gradske uprave. Njihovu ideju otkrili smo čitajući izvješće o radu gradonačelnika Mišela Jakšića, gdje piše da je Grad izdvojio 10.000 kuna za izradu kulturnog web portala. Kao razlog navode činjenicu da u zadnjih nekoliko godina dolazi do povećanja kulturnih događanja i sadržaja te da ustanove u kulturi i umjetnici realiziraju sve veći broj projekata i aktivnosti na kojima se okuplja, prisustvuje i sudjeluje sve veći broj građana Koprivnice, ali i šire.

Stoga smo im poslali upit o čemu se tu točno radi, tko bi uređivao, odnosno punio taj portal i kada možemo očekivati aktivaciju istog. Odgovorili su nam da je postupak izrade web stranice u tijeku i da će njezino predstavljanje i puštanje u rad javnosti biti prezentirano u narednom periodu.

Žele promovirati Koprivnicu kao grad kulture

– Sadržaj će u potpunosti biti posvećen kulturi, odnosno udrugama, ustanovama i pojedincima koji su nositelji kulturnog života grada Koprivnice. Stranica će obuhvatiti na jednom mjestu sve važne informacije vezano uz događanja, projekte, rad i slično iz područja kulture, a također će služiti za prijavu na javne pozive Grada iz područja kulture i umjetnosti – odgovorili su nam i dodali da će portal uređivati službenici zaposleni u Gradskoj upravi Grada Koprivnice.

U Jakšićevom izvješću može se vidjeti kako građanima žele omogućiti jednostavniji pregled kulturnih događanja i sadržaja na jednom mjestu, a ujedno promovirati Koprivnicu kao grad kulture, kako bi u narednom razdoblju razvila svoj kulturni identitet i privukla što veći broj gostiju i turista.

Kako će taj portal izgledati, kada će ugledati svjetlo dana i hoće li ideja o privlačenju gostiju i turista putem web portala uroditi plodom tek ćemo vidjeti, no jasno je da će ovaj potez gradske uprave pozdraviti brojne kulturne udruge koje djeluju na području grada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×