1.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
šest javnih poziva

Koprivnica za kulturnjake i udruge osigurala 260 tisuća eura, Jakšić: Za jedne je rok do kraja godine, za druge idućih mjesec dana
K

Cilj objavljenih poziva je pružiti potporu civilnom društvu i ranjivim skupinama te razvoj kulturnih i turističkih sadržaja, odnosno unapređenje kvalitete života građana

Ne propustite

Kako bi koprivnička kulturna scena i u ovoj godini ostala prepoznatljiva i “svoja” kao što to jest već godinama, Grad Koprivnica u svom je ovogodišnjem proračunu osigurao iznos od 260 tisuća eura. Ovaj kolač podijelit će svi oni koji se na vrijeme i s pravom idejom odazovu javnim pozivima koje je ovih dana objavila gradska uprava.

- Oglas -

Podsjetimo, pred koji tjedan objavljen je javni poziv za programe javnih potreba u kulturi, a sada je raspisano dodatnih šest novih poziva za sufinanciranje programa, projekata, manifestacija, festivala, prijevoza i tehničke opreme udrugama građana.

Cilj objavljenih poziva je pružiti potporu civilnom društvu i ranjivim skupinama te razvoj kulturnih i turističkih sadržaja, odnosno unapređenje kvalitete života građana.

– Otvoreni su javni pozivi za potrebe u kulturi te za naše udruge građana i civilnog društva. Ovim putem pozivam sve da se jave, jer osigurana su sredstva za njihove programe, manifestacije, potrebe prijevoza i tehničku opremu. U proračunu je za navedene javne pozive osigurano 260.200 eura. Za neke pozive je rok prijave do kraja godine, odnosno sve dok se sredstva ne iskoriste, dok je za druge rok idućih mjesec dana – kazao je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

- Oglas -

Javni pozivi za sufinanciranje programa i projekata udruga građana otvoreni će biti do 20. veljače 2023. godine, dok su javni pozivi za sufinanciranje manifestacija, festivala, prijevoza i tehničke opreme otvoreni sve do 15. prosinca 2023. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi otvoren je prošle godine te se prijave mogu predati još nekoliko dana zaključno s 15. siječnja 2023. godine.

Pozive možete naći OVDJE. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

nikola večenaj leportinov

Kao dijete klečao je pod puškom mađarskog vojnika, prvu izložbu imao je kao Podravkin portir, a danas boluje od Parkinsa i živi u domu:...

Naivno slikarstvo karakteristično je po motivima iz svakodnevnog života, prekrasnim krajolicima, živim bojama, a osobito po jedinstvenom slikanju na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti