19.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnica zasniva gradski biciklistički centar
K

Ne propustite

Dvodnevna Civitas radionica, na kojoj se u Koprivnici okupilo više od 50 predstavnika evropskih gradova i nevladinih udruga, završila je donošenjem zaključaka posebno važnih za budući koprivnički biciklistički centar. Za njega su osim Grada zainteresirane i biciklističke udruge, te drugi građani, rekla nam je voditeljica održivih projekata u gradu Helena Hećimović:

„Mi smo dobili određene savjete i iskustva naših partnera u ovoj radionici o različitim konceptima takozvanih biciklističkih kuhinja ili društvenih bicikla ili kako se to već različito zove u različitim sredinama. Ali uglavnom se radi o jednom konceptu jednog okupljališta za bicikliste u kojem bi oni mogli i popravljati svoje bicikle i razmjenjivati informacije i organizirati aktivnosti na daljnjoj promociji biciklizma u gradu.“

U gradu su za takvo okupljalište predvidjeli nekoliko atraktivnih lokacija u strogom centru, a kad će gradski biciklistički centar zaživjeti, ovisi o brzini uređenja kampusa i oružane, u koje će preseliti trenutni korisnici planiranih prostora.

tekst: Radio Drava

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prevezen u bolnicu

Policajac na motociklu osiguravao biciklističku utrku, pao je s motora i završio u metalnoj ogradi

Još uvijek nije poznato u kakvom je stanju prometni policajac koji je osiguravao biciklističku utrku tijekom koje je pao...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×