NOVI GRADSKI DOGAĐAJ

Koprivničanci će se na Štefanje utrkivati u kostimima, uživati u tamburaškoj večeri i vatrometu

Završetkom utrke uslijedit će tamburaška večer i Pyromusic flame show te vatromet povodom 25. godišnjice Radio Drave.

15:00h
0
Foto: Grad Koprivnica

Grad Koprivnica i Atletski klub Koprivnica, pod pokroviteljstvom Robin trgovine, organizatori su 1. Robin štefanjske atletske utrke koja će se održati 26. prosinca u sklopu Koprivničke bajke Gradonačelnik Mišel Jakšić kazao je kako je riječ o velikoj stvari za grad u kojemu se atletika ubrzano razvija.

– Ovom utrkom dajemo jednu novu vrijednost našoj Bajci te donosimo još jedan novi događaj u naš grad – naveo je Jakšić.

Predsjednica Atletskog kluba Koprivnica Sonja Rušak objasnila je kako će se uskim područjem Koprivnice trčati tri kruga ukupne dužine četiri kilometra. Svi će dobiti svjetleće led narukvice i besplatni čaj, dok su posebne nagrade rezervirane za najbrže trkačice i trkače, najmlađe i najstarije sudionike, najbolje maskirane pojedince i one koji će toga dana slaviti imendan. Prijave su otvorene, a obaviti se mogu putem e-maila ili na dan utrke do 17 sati na Zrinskom trgu. Ujedno je otkrila po čemu će biti posebna.

Foto: Grad Koprivnica

– Pozvala bih sve sportaše i rekreativce da se priključe utrci koja će biti kostimiranog karaktera, kako bismo se svi zajedno u ove blagdane lijepo družili i zabavili na malo drugačiji način – navela je S. Rušak.

Predstavnik sponzora, Robin trgovine, Robin Šatvar iskazao je zadovoljstvo sudjelovanja u promociji sporta i zdravog života.

– Odlično smo prihvaćeni kada smo prije tri godine ušli u Koprivnicu. Podržavamo brojne gradske događaje, želja nam je u budućnosti poticati ih još i više. Mlado smo poduzeće i želja nam je što više biti u sinergiji s gradom i njegovim građanima – zaključio je Šatvar.

Završetkom utrke uslijedit će tamburaška večer i Pyromusic flame show te vatromet povodom 25. godišnjice Radio Drave.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica

čitam...