10.1 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odlična igra

Koprivničanka Ivana Polančec briljirala na Milijunašu, samo ju tri pitanja dijele do jackpota
K

Sve je išlo kao po loju i Ivana, inače nastavnica engleskog u osnovnoj školi, na sva je pitanja odgovarala bez pomoći džokera, a on joj je zatrebao na 11. pitanju.

Ne propustite

Ivana Polančec iz Koprivnice maloprije je nastupila u emisiji HRT-a Tko želi biti milijunaš te točnim odgovorima osvojila 18 tisuća eura, a do milijuna ju dijele još samo tri pitanja.

Sve je išlo kao po loju i Ivana, inače nastavnica engleskog u osnovnoj školi, na sva je pitanja odgovarala bez pomoći džokera, a on joj je zatrebao na 11. pitanju koje je glasilo: Robespierre je bio istaknuti član koje grupacije koja se za revoluciju borila iz najviših klupa Konventa? A – kordeljera, B – žirondinaca, C – fejana ili D – montanjara?

Džoker je rekao kako bi izabrao kordeljera ili montanjara pa je Ivana zatražila i drugog džokera pola pola te tako došla do točnog odgovora – montmanjara.

Odgovor na sljedeće, 12. pitanje, Ivana je dala bez džokera, iako nije bila 100 posto sigurna, a trebalo je reći Kako se zove slavna slika u čijoj pozadini visi još jedna slika. Odlučila se za odgovor D, odnosno, Whistlerova majka i tako osvojila 18.000 eura.

Emisija je time završila, a mlada Koprivničanka, inače kći Damira Polančeca, pokazala je veliko znanje, a već sljedećeg četvrtka joj se smiješi jackpot.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UF!

Svađao se s policijom u Cvetkovcu jer nije htio test na droge i alkohol, ekpresno je kažnjen “masnim” iznosom

Neposlušni vozač jučer je završio na sudu i kažnjen je debelom kaznom. Kako javlja policija, u 2 sata u Cvetkovcu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×