Regionalna U-15 liga

Koprivničanke se s dva poraza vratile iz Maribora

11:46h
0
Foto: ŽKK Koprivnica
Foto: ŽKK Koprivnica

Seniorke Koprivnice, pak, u nedjelju očekuje prvenstveni okršaj protiv čakovečke Radosti. Utakmica je na rasporedu u 17 sati u dvorani Branimir.

Košarkašice Koprivnice protekle su nedjelje, 10. siječnja, nastupile na pretposljednjem turniru Međunarodne ženske regionalne košarkaške U-15 lige, u Mariboru.

U utakmicama sedmog i osmog kola poražene su od domaćina i ekipe Krke, a s jednom pobjedom u šest odigranih susreta zauzimaju posljednju poziciju na tablici.

U prvom susretu, rezultatom 55:46, Maribor je nadjačao mlade Koprivničanke, dok je vodeći Zagreb u drugoj nedjeljnoj utakmici sa 61:46 slavio protiv Krke. Treći dvoboj dana bio je rezerviran za Koprivnicu, no bodove je pobjedom 64:43 odnijela slovenska Krka.

Drugu pobjedu, ukupno osmu u isto toliko susreta, upisao je Zagreb, svladavši domaćine iz Maribora rezultatom 72:58.

Posljednji turnir ovosezonske MŽRK lige održat će se 7. veljače u koprivničkoj dvorani Branimir, a umjesto ekipe Zagreba, koja je odigrala dovoljan broj utakmica, nastupit će ŽKK Viškovo.

Nadolezećeg vikenda, 17. siječnja, seniorke Koprivnice očekuje prvenstveni okršaj protiv čakovečke Radosti. Utakmica je na rasporedu u 17 sati u dvorani Branimir.

čitam...