15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Festival Dobrog Pastira

U Koprivnici će se Svjetski molitveni dan obilježiti nastupom solista i zborova mladih iz župnih i samostanskih zajednica
U

Festival Dobrog Pastira će se održati 7. svibnja župnoj crkvi sv. Nikole biskupa u Koprivnici, s početkom u 16 sati.

Ne propustite

Četvrta vazmena nedjelja ili nedjelja Dobrog Pastira, u Crkvi se obilježava kao Svjetski molitveni dan za sveta duhovna zvanja. Varaždinska biskupija taj dan, osim prigodnim materijalima, obilježava istoimenim Festivalom na kojemu nastupaju solisti i zborovi mladih iz župnih i samostanskih zajednica naše biskupije.

Festival Dobrog Pastira će se održati 7. svibnja župnoj crkvi sv. Nikole biskupa u Koprivnici, s početkom u 16 sati.

Ovogodišnji Festival je 12. po redu na kojemu nastupa 16 izvođača, a na festivalu će prisustvovati i biskup Josip Mrzljak. Najveći dio izvođača ove godine dolazi iz Podravine.

Festival organizira Ured za pastoral duhovnih zvanja i ministranata koji vodi vlč. Siniša Dudašek i župa sv. Nikole biskupa iz Koprivnice.

Nakana Festivala je da se molitvu za postojeća i nova duhovna zvanja obuće u svečano notno ruho, jer se vodi onom starom crkvenom istinom da tko pjeva, dvostruko moli.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×