4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnici nova priznanja, Mršić izabran u politički savjet CIVITASA
K

Ne propustite

Grad Koprivnica primio je još dva međunarodna priznanja za projekte održivog prometa po kojima je Koprivnica prepoznata u Europi. Na godišnjoj konferenciji CIVITAS Forum, koja okuplja gradove mreže CIVITAS, gradonačelnik Koprivnice gospodin Zvonimir Mršić izabran je u PAC (politički savjet) koji upravlja mrežom CIVITAS. Savjet broji 15 članova, od kojih je jedino gradonačelnik Koprivnice predstavnik gradova izvan EU-a.

Mreža CIVITAS okuplja 209 gradova, a Europska komisija je od 2002. godine odobrila više od 210 milijuna eura za  projekte prometne održivosti u tim gradovima. Grad Koprivnica očekuje proglašenje rezultata novog natječaja koji bi u sljedećem četverogodišnjem razdoblju trebao donijeti oko 750 tisuća eura za mjere prometne održivosti u našem gradu kroz projekt DYNAMO.

Sastanku PAC nazočila je i predsjednica EU odjela za čisti promet i održivu mobilnost Daniela Rosca.CIVITAS priznanje koje je dodijeljeno Koprivnici

Na istoj konferenciji Koprivnici je dodijeljeno priznanje kao jednom od gradova s najboljom praksom u kategoriji sudjelovanja javnosti u projektima prometne održivosti za 2011. godinu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

USPJEH

Antonio Kolar i Borna Bojkić opravdali očekivanja na državnom natjecanju iz informatike

Učenici Strukovne škole Đurđevac i ove su godine na državnom natjecanju iz informatike bili uspješni. U kategoriji razvoj softvera...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×