advent

Koprivnička bajka ponovo će donijeti božićni duh, a spremaju se i brojna iznenađenja!

Ove se godine obilježava i 15 godina klizališta pa se sprema nešto novo i drugačije, što će posebno obradovati najmlađe. 

15:15h
0
Paviljon postao kuća Djeda Mraza // Foto: Matija Gudlin

Koprivnička bajka ide dalje! I ove godine bit će zabave za sve uzraste, a organizatori spremaju i neka iznenađenja.


Ogranizatori bajke su Grad Koprivnica i Turistička zajednica grada, koja je zadužena za izlagače. Tako je danas objavljen javni poziv u kojem se poziva izlagače da se jave za dodjelu na korištenje drvenih kućica, štandova i prostora za pružanje ugostiteljskih i trgovačkih usluga, te promociju vlastitih proizvoda za vrijeme održavanja manifestacije.

Glavna tema sajma bit će kopriva, odnosno proizvodi i suveniri od koprive.

– Trenutno radimo na razrađivanju cjelokupnog programa, a novost je da će se Bajka ove godine održavati i na Zrinskom trgu i u parku, kombinacija ovih dvaju prostora. Bit će i koncerata, nastupat će lokalni izvođači, udruge, škole, vrtići, ali i neki poznati estradnjaci – rekla nam je Ivana Cvetković Ledinski, glasnogovornica grada.

Ove se godine obilježava i 15 godina klizališta pa se sprema nešto novo i drugačije, što će posebno obradovati najmlađe.

Iz grada nam nisu željeli puno otkriti, no klizalište vjerojatno iz parka seli ponovo na trg i uvode se neke atraktivne novine.

– Što se tiče dočeka Nove godine, još smo u pregovorima, no sigurno dolazi netko od estradnih zvijezda – kaže I. C. Ledinski.

Koprivnička bajka trajat će od 14. do 31. prosinca.

čitam...