24.6 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
promjena

Koprivnička Knjižnica i čitaonica Fran Galović prelazi na ljetno radno vrijeme
K

Molimo posjetitelje Makerspacea da svoj dolazak prethodno najave osobno, telefonom ili na e-mail odrasli@knjiznica-koprivnica.hr ili djecji@knjiznica-koprivnica.hr. poručuju.

Ne propustite

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica od ponedjeljka 5. srpnja do petka 27. kolovoza radit će prema ljetnom radnom vremenu.

Svi odjeli ponedjeljkom i utorkom radit će od 12 do 19 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati. Uprava će od ponedjeljka do petka raditi od 7 do 15 sati, dok tijekom srpnja i kolovoza knjižnica neće raditi subotama. Bibliobusna služba ljetnu stanku imat će od 19. srpnja do 27. kolovoza, što znači da će u daljnji obilazak stajališta krenuti 30. kolovoza.

Poručuju kako su tijekom ljeta prilagodili i radno vrijeme Zajedničkog kreativnog prostora – Makerspacea. Dakle, ponedjeljkom i utorkom od 17 do 19 sati, srijedom i četvrtkom od 12 do 15 sati, a petkom od 10 do 12 sati (RoboPetak, radionica robotike za djecu).

– Molimo posjetitelje Makerspacea da svoj dolazak prethodno najave osobno, telefonom ili na e-mail odrasli@knjiznica-koprivnica.hr ili djecji@knjiznica-koprivnica.hr – poručuju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO/VIDEO Podravski političari pokazali kako se snalaze s tavom, natjecanje u pečenju palačinki bilo je vatreno

Veselo je na Virovskoj prkačijadi, devetom izdanju prvog europskog festivala malih tradicijskih kolača. Tome su pridonijeli i načelnici podravskih općina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×