12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnička lutkarska princeza našla sreću u Ogulinu
K

Ne propustite

Lutkarska predstava ”Princeza u potrazi za srećom” u izvođenju Lutkarske družine Kopriva, pec, pec Društva naša djeca Koprivnica razgalila je srca malih i velikih Ogulinaca i posjetitelja Festivala bajki u tom gradu.

Gromki pljesak, veseli smijeh i glasno oduševljene lutkama i malim lutkarima ispunili su prepunu dvoranu otvorenog učilišta. Voditeljica Lutkarske družine Tigrena Csik, koja priprema tekstove, izrađuje lutke i uvježbava male glumce primala je pohvale sa svih strana, a došlo je i nekoliko poziva za gostovanje sve uspješnijih lutkara i u drugim mjestima Hrvatske.

Predstava lutkarske družine koprivničkog Društva naša djeca u kojoj su sudjelovali Leona Barešić, Mia Kramar, Adrijan Astaloš, Teo Šimek, Lovro Šeb, Anja Rak, Ema Rak, Sven Šestak, Jakov Šimek i Katja Gaži našla se u službenom programu Festivala bajki, a troškove gostovanja u cijelosti su pokrili organizatori.

Mladi koprivnički glumci oduševili su publiku // Foto: DND Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je znati

Pet biljaka koje u dom privlače ljubav i strast, a neke utječu i na dugotrajnost veze!

Biljke su izvor pozitivne energije pa će upravo takvu energiju privući i u okolinu, odnosno prostor u kojemu se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×