16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BRAVO

Koprivnička prvašica Zoa Mlinarić nagrađena na literarnom natječaju u Njemačkoj
K

Konkurencija je bila velika, jer pristigla su ukupno 173 literarna rada iz više od 50 škola iz Hrvatske, BiH, Njemačke te Italije.

Ne propustite

Zoa Mlinarić, učenica 1.c razreda Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, sudjelovala je na međunarodnom likovno – literarnom natječaju kojeg na temu “Ruke su život-oči, misao, utjeha, glazba i priča” organiziraju likovni umjetnici Ankica i Ante Karačić iz Iserlohna.

Konkurencija je bila velika, jer pristigla su ukupno 173 literarna rada iz više od 50 škola iz Hrvatske, BiH, Njemačke te Italije. Djeca su u svojim radovima pisala o rukama njima bliskih ljudi, majki, baka i djedova te na taj način isticala važnost utjehe i ljubavi koje daju i pokazuju tuđe ruke.

Prvašica Mlinarić, pod vodstvom učiteljice Đurđice Pošte, za svoj je literarni rad “Ruke rade sve” osvojila treće mjesto. Pjesmu donosimo u nastavku.

RUKE RADE SVE

Ruke te maze,
ruke te paze.

Ruke te mole
Ruke i vole.

Ruke me grle
I tješe kad sam tužna.

NAŠE RUKE MOGU SVE ŠTO POŽELIŠ…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znanstvena fantastika

Od srpnja ogromne promjene za vozače, ako vaše vozilo to nema – nećete ga moći voziti i registrirati!

Mnogi ne znaju, no ima onih vlasnika vozila koji u svojim novijim automobilima imaju integrirani "Intelligent Speed Assistance (ISA)",...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×