7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnička vlast i oporba jedinstveni – svi žele dobro građanima i gradu
K

Ne propustite

Koprivnička vlast i oporba iskazala je jedinstvo u stavu da svi žele dobro građanima i gradu Koprivnici. Izjavila nam je to gradonačelnica Vesna Želježnjak nakon sastanka na kojemu su se okupili predstavnici stranaka i nezavisnih lista što djeluju u Gradskom vijeću. Vladajući su željeli vidjeti postoji li jedinstvo u stavu oko budućeg statusa Koprivnice u novom regionalnom ustroju Hrvatske te oko suvlasništva Grada u Regionalnom centru za gospodarenje otpadom Piškornica.

Gradonačelnica Vesna Želježnjak je za Radio Dravu rekla:

– Svaki ima pravo biti zadovoljan ili nezadovoljan time što se događa. Nismo jedinstveni i sretni vezano uz sve ono što je otišlo iz Grada Koprivnice. Ne mogu reći da se tu slažemo. A i ja se ne slažem s nekim stvarima. Ali neke stvari više ne možemo zaustaviti. A mi imamo projekte za koje se moramo dalje boriti. To je naša bolnica, to je policijska uprava, to je porezna, borit ćemo se i za sud.

A kao što se moglo očekivati, na prvom okupljanju te vrste nije bilo previše konkretnih zaključaka, pa je o prvoj temi zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić izvijestio:

– Što se tiče regionalizacije uzet je jedan određeni time out da se predstavnici pojedinih stranaka izkonzultiraju sa svojim stranačkim bazama, sa svojim nadležnim tijelima.

Jedan od oporbenih sudionika sastanka, HDZ-ov Ernest Forjan kaže da je sastanak pokazao volju obje strane za razmjenom mišljenja, no do njega je došlo daleko prekasno:

– Kada smo postavili pitanje na tom sastanku zašto nešto treba ići u Bjelovar, Viroviticu ili Varaždin, odgovora jednostavno nismo dobili i tu Grad treba zauzeti jasan stav i to je posao koji je pred njima. Naravno da mi tu ne možemo donositi odluke i snositi odgovornost kao oporba, ali smo spremni sjesti za stol zbog građana grada Koprivnice i situacije koja je, što smo i dolaskom na ovaj sastanak dokazali.

Forjan znakovito zaključuje da ne treba miješati političku odgovornost i konsenzus o bitnim pitanjima.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×