12.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički azil Ottova kućica pod istragom policije i državnog odvjetništva!
K

Ne propustite

Nakon nedavnih međusobnih optužbi na relaciji Veterinska stanica Koporivnica – Udruga Argus glede stanja u psećem azilu Ottova kućica kraj Koprivnice, cijeli je slučaj dobio novu dimenziju. Naime, kako je zamjenik županijske državne odvjetnice i glasnogovornik ŽDO-a u Varaždinu Darko Galić potvrdio Večernjem listu, Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici na temelju obavijesti Policijske uprave koprivničko-križevačke od 2. lipnja provodi izvide u spomenutom predmetu.

Volonterke iz udruge Argus čelnike Veterinarske stanice i voditelja azila dr. Ratimira Juršetića u svojim su javnim istupima optužile za nemar i nebrigu oko pasa u skloništu, dok su direktor Veterinarske stanice Koprivnica Danimir Kolman i dr. Juršetić kazali kako članice Argusa švercaju pse u Njemačku.

Očekuje se da će se provesti široka istraga u suradnji s Interpolom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rezime godine

PODRAVKA U 2023. Veći prihodi i dobit, rast plaća, nova tvornica i rekordna vrijednost dionice, Dalić: Hvala svakom radniku na doprinosu, kao i vjernim...

Grupa Podravka u 2023. ostvarila je prihode od prodaje u iznosu od 713,8 milijuna eura, što je 46,7 milijuna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×