24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Druga liga Sjever

Koprivnički B-šport osvojio prvo mjesto
K

Ne propustite

Završna dva kola Druge lige skupine Sjever održana su proteklog vikenda u idealnim uvjetima i s bogatim ulovom na kanalu HE Dubrava kod Svete Marije u Međimurju.  U subotu je ulovljeno 157, a u nedjelju 187 kilograma ribe što je prosječno 12,3 kilograma po natjecatelju.

U subotu je prvo mjesto osvojila ekipa Drave iz Donjeg Mihaljevca, drugi je bio Klen 2 iz Svete Marije, a treće mjesto osvojila je ekipa B-šport iz Koprivnice. Pojedinačno najbolji rezultat ostvarili su: Josip Orehov iz Ostriža Novakovec s 16.680 grama, Davor Florijanić iz ekipe B-šport s ulovom od 13.340 grama i Miroslav Škoda iz Drave Donji Mihaljevec s ulovom od 13.040 grama ribe.

U nedjelju se još bolje lovilo ekipno i pojedinačno.  Prvo mjesto osvojila je ekipa Klena iz Svete Marije, druga je bila ekipa B-šport, a treća ekipa Mure iz Murskog Središća. Najviše ribe ulovio je Dominik Peter iz Klena Sveta Marija i to 18.140 grama, slijedi ga Davor Florijanić iz Koprivničkog  B-športa sa 13.140 grama i Dragutin Peter iz Klena Sveta Marija sa 10.750 grama ribe.

Ekipa B-šport iz Koprivnice // FOTO Mirko Hanžeković
Ekipa B-šport iz Koprivnice // FOTO Mirko Hanžeković

Nakon posljednja dva kola prvo mjesto osvojila je ekipa B-šport iz Koprivnice sa 23 boda i plasirala se  u Prvu ligu HŠRS-a Drugo mjesto osvojila je  ekipa  Linjak iz Palovca sa 24 boda. Treće mjesto zauzela je ekipa Mure iz Murskog Središća sa 30 boda, četvrta je Drava iz Donjeg Mihaljevca, peti je Ostriž iz Novakovca, šesti Klen 2 iz Svete Marije, sedmi Varaždin- Interland iz Varaždina, a LA-Ban iz Peteranca je odustao od natjecanja.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto zauzeo je Davor Florijanić iz ekipe B-šport, drugi je Erwin Škoda iz Drave, a treći Ivan Blažon iz Ostriža Novakovec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

HDZ u Koprivnici, Sobota: SDP nosi samo probleme, a mi uz pomoć Vlade u županiji vodimo projekte teške 700 milijuna eura!

Nositelj liste u IV. izbornoj jedinici, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić (HDZ), kandidati HDZ-a na listi Darko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×