berba medalja

Koprivnički badmintonaši na Prvenstvu Hrvatske osvojili pet medalja, L. Matovina čak tri, po jednu L. Tomjer i P. Lovasić

Konkurencija je bila vrlo jaka i brojala je više od 60 igrača i igračica

10:13h
0
Foto: BK Koprivnica

Čakovec je u subotu bio domaćin Prvenstva Hrvatske u badmintonu za mlađe kadete U13 i mlađe juniore U17, na kojem su boje koprivničkog badmintnon kluba branila četiri igrača, odnosno igračice. To su Lovro Matovina, Lara Tomjek, Petar Lovasić i Jan Kropek.

Konkurencija je bila vrlo jako, igralo je više od 60 igrača i igračica iz Dubrovnika, Zagreba, Velike Gorice, Splita, Čakovca, Bjelovara, Novske i Koprivnice, a u takvom društvu naši puleni osvojili su čak pet medalja.

Najviše njih Lovro Matovina, koji je oko vrata stavio čak tri medalje. Prvak Hrvatske postao je u mješovitom paru s Leom Burazor iz Dubrovnika, dok je pojedinačno i u mixu s Matkom Knezovićem iz Zagreba državni viceprvak, odnosno okitio se zlatom i dva srebra.

Lara Tomjek je treća u Hrvatskoj u paru s Jelenom Čović iz BK Zagreb Medvedgrad, dok je u singlu bila peta, a brončanom medaljom može se pohvaliti i Petar Lovasić, koji je bio treći u paru s Tinom Lovrinčevićem iz Splita. Pojedinačno je bio deveti.

U paru su igrali i Lara i Petar zauzeli, koji su uzeli peto mjesto, dok je Jan Kropek u singlu bio deveti, a u paru s Vidom Novakom iz BK Zagreb Medvedgrad peti.

Foto: BK Koprivnica
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!