16.3 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički bibliobus posjetio područnu školu Plavšinac
K

Ne propustite

U petak 27. veljače 2015. koprivnički bibliobus posjetio je Područnu školu Plavšinac. Budući da je u PŠ Plavšinac organiziran stacionar Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica, bibliobus je učenicima i njihovim učiteljicama dostavio slikovnice koje su u dogovoru s učiteljicom Višnjicom Šestak na Dječjem odjelu koprivničke knjižnice odabrale knjižničarke Danijela Petrić i Ana Škvarić.

U bibliobusu smo se družili s dvanaest veselih učenika PŠ Plavšinac, učiteljicama Višnjicom Šestak i Meri Đurić te romskim pomoćnikom Mladenom Bogdanićem, također djelatnikom ove škole koju pohađaju većinom romska djeca. Razgovarali smo s djecom o tome što uče i rade u školi, saznali čitaju li slikovnice i čuli kako se treba odnositi prema knjigama.

Učenici su razgledali bibliobus, saznali kako je građa raspoređena na policama, s velikim zanimanjem listali slikovnice u bibliobusu, a za bibliobusnu posadu otpjevali su i pjesmicu „Stoti dan škole”, himnu istoimenog projekta u kojem je sudjelovala njihova škola. Ugodno druženje zaključili smo dogovorom da će bibliobus o kraja školske godine još najmanje jednom doći u Plavšinac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×