Prikupljanje donacija

Koprivnički Crveni križ prikupio je stotinu kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Ukupno je prikupljeno oko 109 kilograma raznih prehrambenih namirnica i osam komada higijenskih potrepština. Sve donacije sugrađana bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi.

08:06h
0
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Akcija je održana u robnom centru KTC i to uz velikodušnu pomoć vrijednih volontera koji su dijelili letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije. Prikupljeno je oko 109 kilograma raznih prehrambenih namirnica i osam komada higijenskih potrepština.

U Gradskom društvu Crvenog križa pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Jer sve donacije sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi.

– Zahvaljujemo svima koji su podržali akciju, a posebno na donacijama kojima je omogućeno da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Također pozivamo one koji žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u ulicu Braće Radića 7 – poručuju.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

čitam...