17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički cvjećari četvrti put u noći muzeja
K

Ne propustite

U petak, 30. siječnja 2015. godine u Koprivnici u Muzeju prehrane se obilježava Noć muzeja u kojoj će po treći put sudjelovati koprivnički cvjećari sa Izložbom cvijeća jer su njihove dosadašnje izložbe polučile veliki uspjeh kod građana: dvije u Muzeju prehrane, a dvije u Muzeju grada Koprivnice. Ovo je njihova ukupno peta izložba cvijeća. Prošle godine izložba nije održana i prema informacijama nedostajala je i cvjećarima i građanima i Muzeju prehrane.

Naime, bilo je i više od 1.500 posjetitelja po izložbi koji su bili oduševljeni majstorskim cvjetnim aranžmanima ali i predmetima izloženim u Muzeju prehrane.

Interes je obostrani, koprivnički cvjećari imaju priliku predstaviti svoja umijeća građanstvu, a Muzej prehrane ima posjetitelje. Iako postoji dugi niz godina, još uvijek ga nije posjetila većina Koprivničanaca i ovo im je jedinstvena prilika.

Ove godine sudjeluje šest koprivničkih cvjećarnica: Vesna (Vesna Ravenski), Pušlek (Anita Harambašić), Latica (Sonja Karlović), Tara (Kristinka Galović i Tanja Habijanec), Ciklama (Helena Hrašćanec) i Svijet mašte (Irena Kovačić).

Pored cvjećara ove godine sudjeluju i Ivančica Pavešić Šurić sa svojim ručnim radovima, Saša Lesar sa unikatnim nakitom te Marko Solar sa suvenirima.

Novost je i akcija za prikupljanje dobrovoljnih priloga za obrtničku Zakladu za razvoj obrtništva koja financira stručna usavršavanja obrtnika, njihovih pomoćnika i naučnika.

Grad Koprivnica i njegovi građani mogu biti zadovoljni jer nemaju svi gradovi ove veličine toliko cvjećarnica, a pogotovo ne toliko kreativnih cvjećara koji su često na usavršavanjima i natjecanjima gdje postižu zavidne rezultate. U Udruženju obrtnika Koprivnica ističu da su to trenutno najaktivniji i najtrofejniji obrtnici.

Izložba cvijeća otvara se u petak, 30.siječnja 2015. u 17,30 sati i može se razgledati taj petak do 24 sata, u subotu i nedjelju od 10 do 13 sati, a zadnji dan u ponedjeljak 2.veljače 2015. od 10 do 18 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×