2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički HDZ predložio organiziranje pomoći u čišćenju snijega starijima
K

Ne propustite

U cilju konstruktivnog i dobronamjernog rješavanja problema koji su nastali zbog loših vremenskih uvjeta posljednjih dana te najavu novih padalina i niskih temperatura, Gradski odbor HDZ-a poslao je dopis kojim predlaže da Gradska uprava organizira pomoć čišćenja snijega starijim i nemoćnim sugrađanima te putem dežurnog telefona pokuša riješiti taj problem.

– Trebali bi organizirati interventnu radnu skupinu od desetak ljudi koji bi našim sugrađanima starije dobi pomogli oko čišćenja prilaza njihovim domovima. Također, kao što su i neki gradovi u Hrvatskoj napravili, a s obzirom na to da zbog velikog snijega brojna parkirališna mjesta u gradu nisu očišćena, predlažem Gradskoj upravi i koncesionaru da se parkiranje ne naplaćuje sve dok se parkirališta adekvatno ne očiste – iznio je konsteuktivne prijedloge predsjednik koprivničkog HDZ-a Ernest Forjan.

Dodao je i još jednom naglasio kako su ovi prijedlozi dobronamjerni te njima želi potaknuti Gradsku upravu da bude nositelj takvih i sličnih aktivnosti te da ubuduće bude pripremljena za takve izvanredne situacije u kojima bi trebali pokazati dodatnu senzibilnost za građane Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×