6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javni natječaj

Koprivnički Ivanec daje do 15 tisuća bespovratnih kuna za rušenje starih kuća i gospodarskih objekata
K

Prijave traju do sredine travnja.

Ne propustite

Koprivnički Ivanec dodjeljuje bespovratna novčana sredstva za rušenje dotrajalih i zapuštenih kuća te drugih popratnih stambenih objekata. Općina će korisnicima koji zadovolje uvjete natječaja isplatiti poticaj u iznosu do 15 tisuća kuna s PDV-om.

Pravo na ostvarivanje poticaja imaju svi korisnici koji imaju nekretnine na području Općine Koprivnički Ivanec, a korisnici koji su na njega ostvarili pravo iako nemaju ni prebivalište ni boravište na području općine, dužni su najmanje pet godina nakon ostvarivanja poticaja zadržati vlasništvo nad nekretninom koja je bila predmet poticaja.

U slučaju većeg broja prijava na natječaj, korisnicima će se poticaji isplaćivati onim redom koji su se prijavljivali. Dakle, tko se prvi prijavi, prvi će i dobiti. Prijave se podnose Povjerenstvu za dodjelu poticaja Općine Koprivnički Ivanec, a popis dokumenata koje treba pribaviti i poslati pronađite na stranicama općine. Natječaj traje do 15. travnja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

izbili mu novac iz novčanika

Pijani vozač nije se uspio skriti, “nacugan” vrludao goricama dok ga nisu uhvatili i “masno” kaznili

Pijana vožnja dovela je jednog vozača ravno na sud. Jučer je 54-godišnjak doveden u Koprivnici na Prekršajni odjel jer je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×