24.6 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
JAVNI NATJEČAJ

Koprivnički Ivanec nudi bespovratne poticaje općinskim tvrtkama i obrtima, mogu dobiti do 20 tisuća kuna
K

Općina prijave zaprima do 11. svibnja.

Ne propustite

Općina Koprivnički Ivanec raspisala je natječaj za dodjelu poticaja poduzetnicima i obrtima koji se nalaze na području općine.

U svrhu poticanja razvoja razvoja i poduzetništva u Koprivničkom Ivancu, Općina će korisnicima koji se prijave na natječaj isplatiti poticaje u iznosu do 20 tisuća kuna. Korisnici potpora mogu biti obrti i poduzeća koja posluju i imaju registrirano sjedište na području Općine Koprivnički Ivanec.

Pravo na potporu imaju i poduzeća i obrti koji su upisani u Sudski ili Obrtni registar u periodu od dvije godine prije raspisivanja natječaja za poticanje poduzetništva na području Općine. Potpore također mogu dobiti korisnici koji kupuju građevinsko zemljište na kojem se tek planira obavljati poslovna djelatnost.

Natječaj je otvoren do 11. svibnja, a sve informacije dostupne su na stranicama općine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO/VIDEO Podravski političari pokazali kako se snalaze s tavom, natjecanje u pečenju palačinki bilo je vatreno

Veselo je na Virovskoj prkačijadi, devetom izdanju prvog europskog festivala malih tradicijskih kolača. Tome su pridonijeli i načelnici podravskih općina...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×