19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVA PISANICA

Koprivnički Ivanec spreman za Uskrs, mještani oslikali veliku pisanicu motivima Ivanečkog veza
K

Da ugođaj bude potpun pobrinuli su se mještani Josip Novoselec, Pukec Bozica, Sara Švegović i voditeljica likovne radionice u KTK VECTOR Sanela Brgles koji su oslikali Uskršnju pisanicu.

Ne propustite

Koprivnički Ivanec spreman je za nadolazeći blagdan Uskrsa. Da ugođaj bude potpun pobrinuli su se mještani Josip Novoselec, Pukec Bozica, Sara Švegović i voditeljica likovne radionice u KTK VECTOR Sanela Brgles koji su oslikali Uskršnju pisanicu. Na prvoj ovakve vrste koja je nastala u ovoj podravskoj općini našli su svoje mjesto motivi Ivanečkog veza, Svetog Ivana Krstitelja, leptira livadnog plavca, crkve Sv. Ivana Krstitelja i života na selu.

Načelnik Mario Švegović zahvalan je kreativcima koji su se primili kistova i boje, ali i članovima DVD-a Koprivnički Ivanec, Dariu Dadi Santoru, Ivanu Santoru i Marinu Haračiju na pomoći kod postavljanja istog u kružni tok u središtu Koprivničkog Ivanca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Festival malih kolača

FOTO/VIDEO Virje je metropola za ljubitelje slatkog, nikad veća Prkačijada dovela goste iz cijelog svijeta

Počela je 9. Virovska prkačijada, prvi europski festival malih tradicijskih kolača, a Virje je ovoga vikenda metropola za sve...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×