veseli zagorci

Koprivnički KUD Srce gostovao u Općini Bednja

09:54h
0
KUD Srce u Općini Bednja // Foto: Maja Raščanec

Veseli Zagorci su na svoju manifestaciju zadnjeg vikenda studenoga pozvali i svoje prijatelje iz Koprivnice KUD Srce koji su po prvi puta gostovali na ovoj manifestaciji.

U susret adventu je tradicionalna manifestacija koja organizira KUD Josip Jedvaj Vrbno, prekrasno malo mjesto u općini Bednja. Veseli Zagorci su na svoju manifestaciju zadnjeg vikenda studenoga pozvali i svoje prijatelje iz Koprivnice KUD Srce koji su po prvi puta gostovali na ovoj manifestaciji.


Iz općine Bednja na manifestaciji su sudjelovali i KUD Cvetlinski zvon Cvetlin, Limena glazba Bednje, KUD Franjo Sert Bednja te domaćini KUD Josip jedvaj Bednja. Prepunu školsku dvoranu Osnovne škole iz Vrbna oduševili su Božićnim pjesmama i napjevima te prekrasnim nošnjama.

Manifestaciju je otvorio načelnik općine Bednja Mirko Bistrović koji je zaželio sve najbolje za nadolazeće blagdane, pohvalio rad svojih udruga za koje smatra da su najveće blago općine te posebno gostima iz Koprivnice s kojima su povezani ne samo sa pjesmama i plesom već i prijateljstvo koje se stvorilo među članovima.

Nakon manifestacije druženje se nastavilo uz pjesme Zagorja i Podravine, sa željom da se što prije ovakva druženja ponove.

čitam...