13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
JAVNI NATJEČAJ

Koprivnički kulturnjaci kreću u pripreme za sljedeću godinu, objavljen novi Javni poziv za udruge u kulturi
K

Grad Koprivnica pripremio je novu aplikaciju za izvršavanje prijava, pa će one od sada biti isključivo online

Ne propustite

Vrlo aktivne koprivničke udruge u kulturi, u vrijeme kada još uvijek provode aktualne ovogodišnje programe, kreću s pripremam za sljedeću godinu.

Naime, Grad Koprivnica objavio je novi Javni poziv za predlagatelje programa i projekata u kulturi, a koji će se realizirati tijekom 2024. godine. Vezano je to uz novi zakon donesen 2022. godine koji tijela javne uprave obvezuje raspisivanje natječaja najkasnije do 1. listopada za sljedeću godinu, a koji je dočekan s odobravanjem brojnih udruga jer omogućava puno bolje planiranje i organizaciju aktivnosti.

Na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti umjetničke organizacije, samostalni umjetnici, udruge te druge fizičke i pravne osobe koje djeluju u područjima kao što su dramska umjetnost, glazbena umjetnost i audiovizualna djelatnost, vizualna i plesna umjetnost, digitalna umjetnost, interdisciplinarne i nove umjetničke i kulturne prakse, nakladnička djelatnost i književnost, te ostali programi s područja kulture.

Dodajmo kako je od ove godine Grad Koprivnica pripremio novu aplikaciju za izvršavanje prijava, pa će one od sada biti isključivo online.

Sam postupak ocjenjivanja i dodjele sredstava odvijat će se putem Kulturnog vijeća, a upravo na temelju prijedloga Vijeća gradonačelnik donosi odluku o dodjeli financijskih sredstava.

Više informacija o samoj prijavi možete pronaći na stranici Grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan poslije

Milanovićev nesuđeni ministar Mršić udijelio packe SDP-u i Možemo: Da ste išli zajedno imali bi apsolutnu većinu!

MOST je osvojio mandat više od Možemo, a Možemo je opet dobilo 23.000 glasova više! I to je dio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×